Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ημέρα της Γης, Μεγάλα πράγματα γίνονται για τον πλανήτη μας. Τι περιμένουμε; Η ώρα είναι τώρα.


Η κίνηση συνεχίζεται.
Μπαίνουμε τώρα στο 46ο έτος του κίνηματος που συνεχίζει να εμπνέει, να προωθεί  ιδέες, ν ανάβει το πάθος, και να παρακινεί τους ανθρώπους σε δράση.
Το 1970, το έτος της πρώτης  Ημέρα της Γης, η κίνηση έδωσε φωνή σε μια αναδυόμενη συνείδηση, διοχετεύοντας την ανθρώπινη ενέργεια προς τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Σαράντα έξι χρόνια αργότερα, θα συνεχίσει να ηγείται με καινοτόμες ιδέες και με τη δύναμη του παραδείγματός μας.
Και έτσι ξεκινάει. Σήμερα. Δικαίωμα εδώ και τώρα. Ημέρα της Γης είναι κάτι περισσότερο από μία ημέρα η  - 22 Απριλίου 2016. Είναι μεγαλύτερη από την εκκίνηση  σε ράλι όταν  παίρνουν θέση.
Από αυτή την Ημέρα της Γης και πέρα, ας δημιουργήσουμε μεγάλα πράγματα . Ας φυτέψουμε 7,8 δισ δέντρα για τη Γη. Ας σταματήσουμε τα ορυκτά καύσιμα και να κάνουμε τις πόλεις 100% ανανεώσιμες πηγές. Ας πάρουμε την ώθηση από τη Σύνοδο Κορυφής του Παρισιού του κλίματος και να οικοδομήσουμε πάνω σε αυτό.
Ας ξεκινήσουμε τώρα. Και ας μην σταματήσει ποτέ!
- See more at: http://www.earthday.org/#sthash.XaZ5eFgT.dpuf





  • *Το σχολείο πάει ...Μουσείο* υποστηρίζει ο Όμιλος Σερρών για UNESCO με την ΠΡΑΞΙΣ  στο Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Σερρών. 
  • Είσοδος ελεύθερη
    Τηλεφ επικοινωνίας 23210-99395
    Διάρκεια προγράμματος 22-4-16 έως  15-5-16

    Εθελοντές, είναι η Βασιλική Παπαθανασίου, Τατιάνα Αγγελίδου, Στέλλα Παπούλια, με τους νέους Ηλέκτρα Πολούα, Χαράλαμπο Δαυίδ, Δημήτρη Χατζημιχαηλίδη, Δασοπόνο , τους Ευρωπαίους εθελοντές,   με υποστηρικτές τον κ Κ. Βαβαλέκα, Θάνο Παπαγεωργίου .Ακης Μακαρά,Μαρία Χατζηδημητρίου

         Χορηγοί επικοινωνίας, www.eproodos.grhttp://www.serresparatiritis.grwww.e-simerini.com,
     www.aposerres.gr, www.rodonfm.net   www.allanea.gr.


     Με την αιγίδα της

    Η δράση εντάσσεται στην Δεκαετία της Ερημοποίησης  


    Και στην Δεκαετία της Βιοποικιλότητας




  • Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου