Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Space Week 2015. DISCOVERY



Η παγκόσμια Διαστημική εβδομάδα  2015, αναδεικνύει τη μεγάλη εποχή της ανακάλυψης του διαστήματος και τη θέση της γης στο που  βρίσκεται. Δεν έχουμε μάθει τόσο πολλά για το σύμπαν, που ζούμε  την τελευταία δεκαετία.
 Διαστημικά τηλεσκόπια, βαθιές διαστημικές και πολλά διαπλανητικοί δορυφόροι και ρόβερ μας έχουν δείξει τα μαγικά, θαύματα και τις ευκαιρίες των νέων κόσμων. Εξωπλανήτες, οι γαλαξίες μακριά και κοντά και τα πλατύσκαλα σε πλανήτες, φεγγάρια, αστεροειδείς και κομήτες θα μας διδάξουν σχετικά με το πού εμείς οι άνθρωποι έχουμε έρθει από που και πού θα πάμε στο μέλλον. Το διάστημα είναι όλα σχετικά με το Discovery!

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το συναρπαστικό νέο θέμα θα είναι μια πηγή έμπνευσης για την εκδήλωση της παγκόσμιας διαστημικής εβδομάδας σας  2015! 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  εντάσσεται  *Το σχολείο πάει ...Μουσείο* για την καινούργια σχολική χρονιά 2015-2016 που πραγματοποιεί ο Όμιλος Σερρών για UNESCO στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Σερρών Ο.Π.Α.Π.Κ.Α .

Φτιάξτε το δικό σας διαστημόπλοιο  (NASA)

*Το σχολείο πάει ...Μουσείο* υποστηρίζει ο Όμιλος Σερρών για UNESCO με την ΠΡΑΞΙΣ την ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ, τους στο Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Σερρών. 
Είσοδος ελεύθερη
Τηλεφ επικοινωνίας 23210-99395
Διάρκεια προγράμματος 15-10-15

Εθελοντές, είναι η Βασιλική Παπαθανασίου, Τατιάνα Αγγελίδου, Στέλλα Παπούλια, με τους νέους Ηλέκτρα Πολούα, Χαράλαμπο Δαυίδ, Δημήτρη Χατζημιχαηλίδη, Δασοπόνο ,Ακης Μακαράς τους Ευρωπαίους εθελοντές   με υποστηρικτές τον κ Κ. Βαβαλέκα, Θάνο Παπαγεωργίου.Ακης Μακαράς ,Μαρία Χατζηδημητρίου

     Χορηγοί επικοινωνίας, Εφημερίδες Πρόοδος, http://www.serresparatiritis.gr, www.e-simerini.com,
 www.aposerres.gr, www.rodonfm.net   www.allanea.gr.


Τα εκπαιδευτικά πρόγραμμα του έτους 2015 που πραγματοποιεί ο Όμιλος Σερρών για UNESCO  στο Μουσείο αφιερώνονται στα *70 χρόνια από της ιδρύσεως της UNESCO τo 1945*


 Με την αιγίδα της

Η δράση εντάσσεται στην Δεκαετία της Ερημοποίησης  


Και στην Δεκαετία της Βιοποικιλότητας



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου