Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ημέρα της Γης. Εμφάνιση NASA Πώς Υπάρχει #NoPlaceLikeHome



http://www.nasa.gov/likehome/
6 Απρ 2015
NoPlaceLikeHome Emojis: NASA λογότυπο, καρδιά, Γη
Υπάρχουν (μέχρι τώρα) 1.800 γνωστοί πλανήτες πέρα ​​από το ηλιακό μας σύστημα, αλλά και ανάμεσα σε όλα αυτά, δεν υπάρχει μέρος σαν τη Γη. Αυτή η Ημέρα της Γης, 22 Απριλίου, η NASA σας ζητά να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα αγαπημένα σας μέρη στη Γη που χρησιμοποιούν τα social media - και την ετικέτα τους #NoPlaceLikeHome.
Αυτή η Η Ημέρα της Γης, 22 Απριλίου, η NASA σας ζητά να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα στις αγαπημένα σας μέρη στη Γη που χρησιμοποιούν τα social media - και την ετικέτα τους #NoPlaceLikeHome.
Στη NASA, ερευνούμε πολλούς  πλανήτες και υπάρχει πολλή αγάπη: στα βουνά του Άρη, τους  δακτύλιους του Κρόνου, το 99,77 μοιρών κλίση του άξονα του Ουρανού.Αλλά πώς μπορει να συμμετέχουμε με  την ομάδα μας στο σπίτι η αλλού;
 Είναι η Ημέρα της Γης.
 Ας εξερευνήσουμε τον πλανήτη το σπίτι μας, πάρα πολύ καλά.
Οι επιστήμονες από τη NASA και σε όλο τον κόσμο έχουν πλέον ανακαλύψει περισσότερους από 1.800 πλανήτες πέρα ​​από το ηλιακό μας σύστημα. Αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχουμε βρει κάποιο που να ταιριάζει την πολυπλοκότητα της Γης. Και είναι αυτή η πολυπλοκότητα που αμφισβητεί τους επιστήμονες της Γης, δεδομένου ότι επιδιώκουν να καταλάβω πώς ολόκληρος ο πλανήτης λειτουργεί ως ένα σύστημα.
Γη έχει ωκεανούς, τα δάση, τις ερήμους, τα φύλλα πάγου, βροχή, χιόνι, μια ατμόσφαιρα. Και έχουμε ζωή. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που οι 20 γήινης τροχιάς αποστολές της NASA η παρατήρηση και η μέτρηση στην προσπάθειά μας να οικοδομήσουμε την πληρέστερη δυνατή δυναμική του  πλανήτης μας και να την κατανόηση.
Στις επόμενες δύο εβδομάδες και στην Ημέρα της Γης, θα πρέπει να μοιράζονται τις απόψεις της NASA της Γης - από τους δορυφόρους μας, από την έρευνα μας από τα αεροσκαφη, ακόμη και από τους ίδιους τους επιστήμονες μας στην εργασία στον τομέα αυτό. Ψάξτε για τις θέσεις της NASA στο Twitter, Αμπέλου, Instagram, το Facebook και αλλού. Ολανα επισημανθούν #NoPlaceLikeHome.
Και ενώ η θέα από το διάστημα μπορεί να προκαλεί δέος, οι δορυφόροι μας δεν βλέπουν τον κόσμο με τον τρόπο που κάνετε, ό, τι κάνετε εσεις από την  γωνιά της Γης ειδικών - τι κάνω από  το σπίτι.
Πώς μπορώ να συμμετέχω;
Θέλουμε να μοιραστείτε  με τη NASA και τις απόψεις σας από ολο τον κόσμο σας ,απο ολες τις γωινές  της Γης - το αγαπημένο σας μέρος, είτε πρόκειται για ένα τοπικό πάρκο, σας σημείο διακοπών ή Mt. Έβερεστ. 
Το ερώτημά μας προς εσάς είναι απλή: Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος στη Γη;
Γη τώρα: ο πλανήτης σας αλλάζει.  Είμαστε σε αυτό.
Η NASA χρησιμοποιεί το πλεονεκτικό σημείο του χώρου να αυξήσει την κατανόησή μας για τον πλανήτη σπίτι μας, να βελτιώσουν τη ζωή, και να διασφαλίσουμε το μέλλον μας. Ο οργανισμός μοιράζεται ελεύθερα αυτή τη μοναδική γνώση και συνεργάζεται με ιδρύματα σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν νέες γνώσεις σχετικά με το πώς ο πλανήτης μας αλλάζει.
Με την περσινή πρόσκληση Παγκόσμια αυτοπορτρέτα , ζητήσαμε εικόνες. Φέτος ανοίγοντας το αίτημα να συμπεριληφθεί  με Αμπέλου και Instagram βίντεο. 
Ακριβώς να είστε βέβαιος να περιλάβει το #NoPlaceLikeHome hashtag - δεν έχει σημασία τι κοινωνική πλατφόρμα πολυμέσων είστε απόσπαση σε.
Μπορείτε επίσης να πάρετε επί του σκάφους τη στιγμή, χρησιμοποιώντας μαςemoji #NoPlaceLikeHome ως φωτογραφία του προφίλ σας.
 Ενώστε τις εκδηλώσεις Facebook ή το Google+ και να προσκαλέσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν.
 Δεσμευόμαστε να περάσει μια μέρα γιορτάζει τον πλανήτη ότι πάνω από 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι αποκαλούν σπίτι.
Τι θα ακολουθήσει;
Check in για την Ημέρα της Γης για να δείτε τι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μοιράζονται. Μετά την Ημέρα της Γης, θα καταρτίσει ένα βίντεο που περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες θέσεις τη διάρκεια της ημέρας.
Σχετικοί Σύνδεσμοι
 
Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Σερρών ο Όμιλος Σερρών για  UNESCO συνεργαζόμενος με την ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ και την ΠΡΑΞΙΣ,, συμμετέχουν στην πρόσκληση της ΝΑΣΑ καλώντας και τους μαθητές των σχολείων μας .
 Έναρξη προγράμματος  4-4-15 έως 30-6-15 
Είσοδος ελεύθερη

Υποστηρίζουν   ΟΙ εθελοντές Βασιλική Παπαθανασίου, Τατιάνα Αγγελίδου, Στέλλα Παπούλια, με τους νέους Ηλέκτρα Πολούα, Χαράλαμπο Δαυίδ, Δημήτρη Χατζημιχαηλίδη, Δασοπόνο, τους Ευρωπαίους εθελοντές  Cristana Lopez Έλενα Crespo Leonard Hahne Juljan Λάλα   Leslie Besacier με υποστηρικτές τον κ Κ. Βαβαλέκα, Θάνο Παπαγεωργίου. ,Ακη Μακαρά,Μαρία Χατζηδημητρίου

Χορηγοί επικοινωνίας , Εφημερίδες Πρόοδος,  http://www.serresparatiritis.gr
 www.aposerres.g r,  www.rodonfm.net   www.e-simerini.com , www, allanea.gr
·       Τα εκπαιδευτικά πρόγραμμα του έτους 2015 που πραγματοποιεί ο Όμιλος Σερρών για UNESCO  στο Μουσείο αφιερώνονται στα 70 χρόνια από της ιδρύσεως της UNESCO τo 1945
       Με την αιγίδα της

Η δράση εντάσσεται στην Δεκαετία της Ερημοποίησης  


Και στην Δεκαετία της Βιοποικιλότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου